Digital out of home

Het publiek creatief en in real time betrekken met Live

Dit medium heeft een aanzienlijke impact en biedt nieuwe, ongekende communicatiemogelijkheden voor adverteerders, mediabureaus maar ook steden en hun stakeholders. Meer dan ooit kan u aanwezig zijn op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste omstandigheden en met de perfect afgestemde boodschap.

01 / Live

Creatief

Het digitale medium biedt onbeperkte mogelijkheden om merken op een creatieve manier te dynamiseren. En de creativiteit blijft niet beperkt tot de inhoud!

Flexibel

De flexibiliteit in aankoop maakt het mogelijk om zowel langetermijndoelen te bereiken als om op specifieke momenten aanwezig te zijn.

Dynamisch

Dankzij dynamisch beheer in real time kunnen reclameboodschappen op maat worden ontworpen en veranderen afhankelijk van het moment, de locatie, de omgeving en de actualiteit.

Interactief

De vele interactieve mogelijkheden (touchscreens en andere technologie op maat) zorgen voor een directe betrokkenheid van het lokale publiek.

“Ons aanbod?

Schermen op strategische plaatsen, een ultraflexibele mediaplanning en een dynamische communicatie in real time”

02 / Onze aanbieding

Adshel Live

Met Adshel Live neemt het digitale formaat de straat massaal over en biedt ongeziene mogelijkheden om het publiek op een creatieve manier in real time aan te spreken.

Met name in buurten met actieve mensen, shoppers en toeristen bieden de digitale schermen van 2 m² uit het Adshel Live-aanbod een gericht bereik van de doelgroep tijdens hun traject.

Met de Guaranteed Audience Digital Solutions bestaat er een module op maat voor elke briefing, op basis van gegarandeerde KPI’s zoals een contactvolume, dekking, aantal schermen en SOV, en dus optimale prestaties.

Billboard Live Street

Deze XXL oplossingen revolutioneren premium digitale affichering door consumenten een volkomen nieuwe speelruimte aan te bieden. U geniet van een sterke impact in hartje hoofdstad dankzij de strategische locaties van de schermen zoals Van Praet, Delta, Charles Quint. De Billboard Live Street schermen staan voor innovatie en diversiteit, en bieden krachtige ‘value propositions’ aan om uw campagne om te vormen tot een onvergetelijke merkervaring

Live – Station

Spoorwegstations zijn echte trekpleisters die elke week een zeer gevarieerd publiek van meer dan 8 miljoen consumenten aantrekken. Met een verscheidenheid aan digitale formaten, Station Live & Billboard Live Station, hebt u de flexibiliteit om uw boodschap te personaliseren en uw publiek op nieuwe manieren te bereiken.

Dankzij onze flexibele planning kunt u uw investering optimaliseren door de meest relevante tijden te kiezen om uw reclame uit te zenden. Richt u precies op bezoekers die op zoek zijn naar eten, winkelen of entertainment en maximaliseer de impact van uw reclamecampagne.

Enkele kerncijfers van de DOOH*

81%

aantrekkelijk

78%

modern

80%

zeer zichtbaar van ver

80%

onderhoudend

De perceptie van het Belgisch publiek over digitale out-of-home communicatie: DOOH 2018. Contacteer ons voor meer informatie.