Out-of-the-box oplossingen

Sky is the limit met Urban Media

 • null

  Megabanners

Je kan er gewoon niet naast kijken. Onze megabanners zijn gigantisch groot en ze bevinden zich op de meest strategische plaatsen in drukke stadscentra. Door hun omvang en ligging zorgen ze voor een grote zichtbaarheid en trekken ze meteen de aandacht van de vele voorbijgangers en pendelaars. Ze zijn bovendien heel kleurrijk en brengen een eenvoudige en duidelijke boodschap. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos: holografische projectie, 3D-effecten, speciale uitsnijdingen, integratie van LED verlichting, …

 • null
  HET medium bij uitstek om de reputatie van uw merk te versterken.

U geniet ook van onze tijdelijke digitale schermen. Ze bieden een krachtige waardepropositie om van uw campagne een onvergetelijke merkervaring te maken dankzij premiumlocaties zoals het Stefaniaplein, de Wetstraat of de Groenplaats in Antwerpen.

Onze tijdelijke digitale aanbieding geldt ook voor Video Cube, Wall en Wall XL. Deze reclamedragers, die bestaan uit hoge definitie LCD of LED schermen, zorgen voor een tal van nieuwe en ongeziene communicatiemogelijkheden. In de indoor of outdoor omgeving het publiek zich zeer ontvankelijk voor creatieve boodschappen.

 • null
  Creativiteit

Van papier tot pixels: met Create is Urban Media grensverleggend en helpt merken om mensen aan te spreken op nieuwe en innovatieve manieren. Ons team brengt uw ideeën tot leven van start tot finish. Met de juiste expertise en technische onderbouw maken we een echt succesverhaal van uw concept. Dit kan in alle omgevingen, op straat en in treinstations, en alle netwerken van Clear Channel.

 • null
  Ons doel? De grenzen van creativiteit verleggen.
 • null
  Ervaring

We willen de merkervaring naar een hoger niveau tillen.

Door een uniek ecosysteem te creëren, dat flexibel en dynamisch is, nodigen we de ‘consumer-on-the-go’ uit om producten te ontdekken, te proeven, te ervaren, te beoordelen en zijn ervaring ermee te delen.

We stimuleren de ontdekking voor de consument in zijn meest ongewone en gevarieerde vorm: een tijdelijke conceptstore, een excentrieke avond, een automaat, … Ontdek enkele voorbeelden in de stations, de grootste overdekte creatieve speeltuin voor uw merk!

 • null
  Projecten

Als specialist in het stedelijk landschap werken we nauw samen met zowel merken en projectontwikkelaars als met steden en gemeenten bij het beheer van verschillende projecten, zoals bouwwerven, gevelrenovaties, bewegwijzering enz.

We zorgen voor uiteenlopende dispositieven op maat, in lijn met de stedelijke omgeving waarin ze zijn geïntegreerd.