A platform for Good

Clear Channel vertaalt haar waarden in haar managementsstijl en streeft naar een gezonde en motiverende werkomgeving voor al haar medewerkers. Maatschappelijk en duurzaam ondernemen vormen de basis van elk nieuw project en worden systematisch benadrukt.

Clear Channel zet zich in voor de samenleving door zowel de stedelijke omgeving in haar geheel te verbeteren als de infrastructuur van lokale gemeenschappen aan te pakken. Clear Channel gaat ook samenwerkingen aan met liefdadigheidsinstellingen en investeert in lokale projecten.

Clear Channel heeft het genoegen te kunnen investeren in projecten zoals:

Plan international – Plan International bevordert de gelijkheid tussen jongens en meisjes en de kinderrechten in meer dan 70 landen, waaronder de armste in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Het CSR-programma via Time4Society (Emiliushoeve en Iona Hoeve) – De vzw Emiliushoeve verwelkomt (jonge) volwassenen met een handicap en responsabiliseert hen door hen activiteiten en begeleide projecten aan te bieden. Clear Channel bracht een dag door met deze jonge mensen en de medewerkers van de boerderij om hen een handje toe te steken bij de organisatie van hun Kunstfestival.

Clear Channel richt zich zo veel mogelijk op milieuverantwoord ondernemen onder andere door verantwoord energiegebruik, vermindering en milieuverantwoorde verwerking van afval en het gebruik van recycleerbaar materiaal.

Ook op het gebied van energie maakt Clear Channel waar mogelijk gebruik van groene stroom en verlichting via LED-technieken.

De medewerkers van Clear Channel moeten zich gelukkig en betrokken voelen in hun werk en moeten worden aangemoedigd bij hun professionele ontwikkeling.

Veiligheid en gezondheid op het werk zijn onze topprioriteiten. Clear Channel is ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat garandeert een dagelijkse strikte toepassing van onze processen en de wil om continu beter te doen om zo onze klanten tevreden te stellen.

01 / In het Good nieuws