Stadsmeubilair

Bereik, impact en engagement met Adshel

Door de aanwezigheid in heel België, zowel in de grote agglomeraties als buiten de steden, bieden we U een ruime waaier aan oplossingen op straat en in treinstations. Merken die adverteren op onze bus- en tramhokjes of op ander stadsmeubilair worden deel van de openbare sociale ruimte. Op die manier dringen ze door in het denken en praten van mensen die onderweg zijn, winkelen, pendelen of socializen.

Datagedreven oplossingen met People & Places

Met onze flexibele proximiteitsoplossing People & Places kan u heel precies uw consument identificeren en betrekken tijdens zijn traject: waar hij woont, waar hij consumeert maar ook waar hij voorbijkomt doorheen de dag.

  • null
    If Content is King, Context is God

U kunt opteren voor een selectie op maat van 2m²-zijden in de nabijheid van verkooppunten (POS) of van plaatsen die bezocht worden door uw doelpubliek (POI): scholen, bioscopen, fitnesszalen, enz. U kunt ook 2m²-reclamezijden kiezen op plaatsen waar zijn doelgroep woont, regelmatig voorbijkomt, de dag begint en eindigt. Om de cirkel rond te maken, kan u de borden kiezen die uw klant het meest aanspreken op plaatsen waar hij, doorheen de dag, voorbijkomt.

  • null
    Doeltreffender communiceren met de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats en in de beste omstandigheden

Focus op een vergevorderde profilering van de doelgroep, gebaseerd op meer geavanceerde sociodemografische criteria en op criteria voor gedrag en lifestage.

Het resultaat: een geoptimaliseerde context, betere targeting en stijgende interactiviteit om het aankoopgedrag van uw koper efficiënt te beïnvloeden.

Adshel 2m²

Bent u op zoek naar een snel activeringsmedium met een brede dekkingsgraad? Kies dan voor een postercampagne op stadsmeubilair. De Adshel-oplossingen leveren gespreksstof voor eenieder die zich verplaatst, zowel in de grote agglomeraties als buiten de stad.