Clear Channel Belgium

Creating the future of media

 

Clear Channel Belgium, onderdeel van Clear Channel Europe, is in België een toonaangevende speler op de markt van out-of-home communicatie met 180 medewerkers, een omzet van 60 miljoen euro en meer dan 13.000 reclamepanelen en digitale schermen.

Creating the future of media‘ definieert onze visie, een visie die onze unieke positie op de markt van vandaag weergeeft en onze ambities voor morgen schetst. Wij werken nauw samen met adverteerders om impactvolle en aantrekkelijke outdoor campagnes te realiseren. Wij werken nog nauwer samen met steden en hun stakeholders om een dynamische communicatie- en dienstenstategie uit te werken die zorgt voor een concrete toegevoegde waarde ten voordele van de burger. De wereld van vandaag en onze levensstijl veranderen snel en wij willen bijdragen in het beïnvloeden van deze verandering ten voordele van de maatschappij en het algemeen welzijn. Wij zien een toekomst waarin onze infrastructuur mensen met elkaar verbindt, het milieu actief verbetert en een positieve rol speelt in ieders leven.

“Ons aanbod transformeren, ten voordele van al onze stakeholders, door data-gedreven innovaties en infrastructuur”

De oplossingen en het ruime aanbod van creatieve mogelijkheden op maat omvatten traditionele, digitale en out-of-the-box oplossingen, op straat, op de verkooppunten, in treinstations, en op en in de bussen.

Daarnaast stelt Clear Channel zijn klanten ook diensten en hulpmiddelen ter beschikking om de return-on-investment van hun campagnes te optimaliseren.

Onze klanten en partners hebben toegang tot diverse studies en informatie om de doeltreffendheid van hun investering te meten.

“Oplossingen aanbieden voor out-of-home publiciteit communicatie op verschillende formaten – papier & digitaal”