CLEAR CHANNEL BELGIUM

Clear Channel Belgium, onderdeel van Clear Channel International, is in België een toonaangevende speler op de markt van out-of-home communicatie met 190 medewerkers, een omzet van 60 miljoen euro en meer dan 15.500 reclamepanelen en digitale schermen.

Wij werken nauw samen met adverteerders om impactvolle en aantrekkelijke outdoor campagnes te realiseren. Onze slogan ‘Where brands meet people’ weerspiegelt ons talent om merken in contact te brengen met mensen, zowel in hun dagelijks leven als onderweg.

  • null
    In het oog van een perfecte storm van sociale en consumententrends, aangewakkerd door de technologie, verrijkt met data en versterkt door de mogelijkheden voor creatief engagement, gaat het oudste reclamemedium ter wereld in de 21e eeuw volop digitaal

De oplossingen en het ruime aanbod van creatieve mogelijkheden op maat omvatten traditionele, digitale en out-of-the-box oplossingen, op straat, op de verkooppunten, en op en in de bussen.

Daarnaast stelt Clear Channel zijn klanten ook diensten en instrumenten ter beschikking om de return-on-investment van campagnes te optimaliseren.

Onze klanten en partners kunnen allerlei onderzoek consulteren en ze krijgen de nodige informatie om de doeltreffendheid van hun investering te meten.

  • null
    Oplossingen aanbieden voor out-of-home publiciteit communicatie op verschillende formaten (papier en digitaal)