Lokale reclamepanelen

  • null

    Flexibel en op maat: zowel lokaal, regionaal als nationaal

Waarom kiezen voor outdoor reclame?

Outdoor reclame is er altijd. 24/7.

Er is voldoende herhaling.

U bent aanwezig op de beste locaties.

Toegankelijk

Maak gebruik van ons volledige aanbod om gericht te adverteren waar ook in België. Op zowel lokaal, regionaal als nationaal gebied. Kies uit ons volledige aanbod om flexibel, op maat en volgens uw budget te adverteren.

“Clear Channel staat synoniem voor een goede en snelle service. Ik raad hen aan omdat ze een breed aanbod hebben en het bovendien afstellen op maat van uw bedrijf”

Marketing en Communicatie JIMS Fitness

Doeltreffend

Kies uw borden strategisch. Uit de massa consumenten die we dagelijks bereiken, kan u op een heel specifieke doelgroep focussen dankzij onze flexibele oplossingen: hogere sociale klassen, zakenlui, shopperspubliek, jonge vrouwen, studenten,… Bereik de juiste mensen, op de juiste plaatsen, op het juiste moment.

“Ik had niet verwacht dat enkele kleine affiches zulke impact zouden hebben”

Zaakvoerder Bookinvest

Gemakkelijk

We begeleiden u van start tot finish. U denkt mee aan het concept en laat de uitwerking aan ons over. Van het ontwerpen van uw affiche, tot de selectie van borden en de plaatsing op straat: dankzij één aanspreekpunt kunnen wij u snel en gemakkelijk te woord staan. U focust op uw business, wij op het adverteren ervan.

“Onze contactpersoon bij Clear Channel communiceerde heel snel en vlot. Dit vonden we heel belangrijk, want we willen snel kunnen schakelen”

Marketing en Communicatie Specialist Matexi

Uw reclame in stations op digitale schermen, in een paar klikken? Vanaf 20€ kunt u snel uw producten/diensten communiceren en verkeer naar uw winkel of online shop genereren. Selecteer uw scherm(en) nu en 24/7 op direct.clearchannel.be.

Zelf uw campagne samenstellen? Dat kan via mijnreclameopstraat.be ! Ontdek via Google Street View welke borden beschikbaar zijn in uw regio.

Onze meest populaire direct oplossingen:

  • Stadsmeubilair
  • Digitale schermen
  • Creatieve extra’s zoals sampling, cubes, …