Ilse Matton versterkt Strategic Sales team van Clear Channel

24/05/2017 -  Clear Channel linkedin Share Tweet

Ilse Matton

Het sales team van Clear Channel verwelkomt Ilse Matton, de nieuwe Strategic Sales Account Manager.

Als Strategic Sales zal Ilse meer waarde aan de mediastrategieën van haar belangrijke klantenportefeuille kunnen geven met Clear Channel’s expertise in digitale en datagerichte oplossingen. Dankzij haar uitgebreide parcours in de mediawereld, zal het team beroep kunnen doen op haar ruime commerciële ervaring en mediaknowhow.

Ilse werkte 9 jaar als Senior TV & Radio Accountmanager voor Medialaan. Voordien was ze gedurende lange tijd actief in de entertainmentindustrie. Eerst als Promotion Officer bij BMG Belgium (2 jaar), en daarna als Promotion Officer en Product Manager bij EMI Music Belgium (10 jaar). Ze heeft ook ervaring opgedaan bij bekende ondernemingen als Microsoft en Music Hall Group.

Bart Demeulenaere, Sales Director Clear Channel Belgium: « Onze ambitie is om OOH duidelijk verder naar voor te dragen als steeds essentiëler medium in een mediawereld dat meer en meer versnipperend geraakt en volop in digitale overgang is. Met Ilse aan boord, willen we het digitale en complementaire aspect van ons medium nog meer benadrukken bij adverteerders, media agentschappen en specialisten. »
Non-content image