Onze waarden Het DNA van onze organisatie

Vrijheid Flexibiliteit Toekomst Duurzaam

Onze waarden zitten in het DNA van onze organisatie. Ze vormen een verzameling eigenschappen die wij, als groep mensen met uiteenlopende culturen en talen, kunnen uitbouwen, delen en vieren.

Vrijheid


We wakkeren de ondernemingsgeest aan bij onze medewerkers, klanten en partners.

We stimuleren onze medewerkers om vrijuit en creatief te denken. Zo ontstaan innoverende en originele ideeën waar klanten de vruchten van plukken. Out-of-home én out-of-the-box.

Flexibiliteit


Elke campagne is uniek en op maat gemaakt. 

Wij geloven niet in standaardoplossingen.

Wij zijn van mening dat verschillende adverteerders en partners geen identieke producten willen. Differentiatie is ook binnen out-of-home reclame de sleutel tot een succesvolle campagne. De markt eist oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke noden en doelgroepen van onze partners. Door het zorgvuldig kiezen van de juiste locatie en slimme creatieve beslissingen kan Clear Channel zijn vooraanstaande positie binnen de markt behouden.

Toekomstgericht denken


Wij willen niet gewoon praten over wat komen gaat. Wij willen het doen. Onze blik blijft op de toekomst gericht. We investeren voortdurend in de toekomst en in onze producten.

Hoe?

We zorgen voor de meest kwalitatieve locaties en gebruiken de allernieuwste technologieën. Bovendien investeren we op lange termijn in consumentenonderzoek. Dit onderzoek staat dan ook erg hoog aangeschreven. Zo heeft het in de reclamewereld bijgedragen tot verhelderende inzichten in zowel de efficiëntie van outdoor reclame als in de emotionele kracht van sterke creatieve concepten.

Duurzaam in denken en doen


Duurzaamheid is voor ons: duurzame relaties en een minimale milieu-impact.

 

Natuurlijk willen we een duurzame relatie met onze klanten en partners opbouwen door hen elke keer opnieuw tevreden te stellen. Maar duurzaamheid is voor ons ook: zoeken naar slimme oplossingen met een minimale milieu-impact.

Het resultaat? 
U kunt vertrouwen op degelijkheid en betrouwbaarheid, zowel wat onze producten als onze diensten betreft.

Blijf op de hoogte

Non-content image