Onze missie Daar waar mensen en merken elkaar ontmoeten

Where brands meet people

Met ons als partner kunnen merken hun grenzen verleggen. ‘Where brands meet people’ omvat ons vermogen om wereldwijd merken met mensen te verbinden in hun dagelijkse leven.  We maken deel uit van hun herkenningspunten onderweg, op straat, in het openbaar vervoer, op parkings, in winkelcentra en op luchthavens. We houden overal contact met hen, of ze nu naar het werk gaan, boodschappen doen in een winkelcentrum of gaan shoppen in het stadscentrum. Dat is cruciaal om een sterke nabijheid te creëren en om de kans op een nuttig contact te verhogen en een positieve relatie op te bouwen die de hele dag duurt.

Maar onze onderneming draait niet alleen om duizelingwekkende cijfers. Voor ons gaat het om de kwaliteit van onze ideeën en de sterkte van onze partnerschappen. We willen onze portfolio op een slimme en kenmerkende manier aan het werk zetten.

We reiken het medium aan. Maar we staan ook in voor het denkwerk en geven ideeën over hoe, waar en wanneer reclameconcepten op de meest efficiënte manier naar buiten kunnen worden gebracht. We begrijpen de vraag naar campagnes die toegespitst zijn op specifieke behoeften en doelgroepen door zorgvuldig gekozen locaties te combineren met doordachte creativiteit.

We promoten merken door hen op geschikte momenten in contact te brengen met hun doelgroepen aan de hand van media en innovaties die informeren, amuseren, charmeren, uitdagen en beïnvloeden.

We helpen om buitenreclame opnieuw vorm te geven, om samen te werken en de gedeelde ervaringen te creëren die mensen graag beleven als ze onderweg zijn. Voor adverteerders maken we het mogelijk om via openbare medianetwerken gepaste, relevante en creatieve boodschappen om te vormen in betekenisvolle relaties.

Buitenreclame is het originele reclamemedium waar woorden en beelden samenkomen om te inspireren, informeren, raken en verleiden. En het is een medium dat nu meer creatieve mogelijkheden biedt dan ooit tevoren.

Blijf op de hoogte

Non-content image