Onze diensten Samen bouwen aan een uniek verhaal

Van idee tot realisatie

Onze diensten werken nauw samen met bureaus, adverteerders en steden en gemeenten over gans België. Met meer dan 50 jaren ervaring en een gedreven team begeleiden wij projecten en besteden wij de grootste zorg aan onze infrastructuur.

In de eerste plaats doet ons verkoopsteam het nodige veldwerk. Ze luisteren naar de wensen van onze klanten en bieden hen een gepaste oplossing aan. Van zodra een oplossing gekozen is, gaan we van start om alles tot in de puntjes uit te werken. Na een grondige planning neemt de dienst 'Operations' het over voor de praktische realisatie. Zij zorgen voor een onberispelijke uitvoering van de reclamecampagne op het terrein. Tijdens en na de campagne doen we een grondige analyse. En doorheen het ganse proces kunnen we een beroep doen op onze ondersteunende diensten, namelijk development, marketing, boekhouding, … Van idee tot eindresultaat bouwen al onze diensten samen met merken aan een uniek verhaal. Daarvoor staan onze mensen garant.

Development


Samenwerken om de beste locaties te vinden.

Wij onderhouden goede relaties met huisbazen en steden en gemeenten. Zo kunnen wij reclamecampagnes ontwikkelen en op de markt brengen die merken helpen om over gans België tot bij de mensen te komen. Wij werken nauw samen met stadsplanners, architecten en experts in bewegwijzering om te verzekeren dat onze portfolio naadloos aansluit bij de stedelijke omgeving en de consumentenervaring versterkt.

Operations


Alles mogelijk maken.

Onze teams van Operations staan in voor productie, plaatsing, inspectie en het onderhoud op het terrein. Deze polyvalente teams werken per regio en kunnen daardoor heel snel en doelgericht te werk gaan. Ze zijn ook permanent op zoek naar technologieën en systemen die ons helpen om uit te munten in ons vak. Onze recente inspanningen om de reactie- en levertijden te verkorten, omvat o.a. de introductie van een nieuw wagenpark, hotlines en een digitaal drukproces.

Ons initiatief met affiches die met hoge dichtheid gedrukt worden en die opgehangen worden zonder lijm, maakt ons niet enkel sneller. Het vermindert ook onze impact op het milieu. Dit revolutionair proces laat toe om affiches binnen de 24 uur aan te brengen zonder lijm zodat ze daarna hergebruikt kunnen worden op een andere locatie.

Onderzoek en inzicht

 

Zorgen voor een optimaal rendement.

Op het gebied van onderzoek werken wij nauw samen met adverteerders en bureaus om nieuwe benaderingen aan te bieden. De kern van ons engagement in onderzoek en inzicht is onze investering in doelgroepmeting. Het is een methode die ons helpt om nieuwe inzichten te krijgen en beter te begrijpen hoe mensen zich gedragen als ze buitenshuis zijn. We voeren zowel campagnemetingen uit als op maat gemaakte inzichtelijke studies. Daarnaast evalueren we ook de efficiëntie van campagnes. Wij bieden de nodige inzichten die leiden tot een efficiënte planning en die ervoor zorgen dat de investering van onze adverteerders rendeert.

Ondersteunende diensten


Onze mensen maken het verschil.

 

Om ervoor te zorgen dat ons verkoopsteam en onze operationele diensten zich kunnen focussen op de dienstverlening naar de klant, hebben onze ondersteunende diensten een belangrijke taak. Het zijn vakbekwame mensen die vooruitstrevend denken en handelen. Ze staan de organisatie bij in haar dagelijkse werking en zijn verantwoordelijk voor: administratie, boekhouding, informatica, personeelszaken, juridische zaken, patrimonium en marketing. Het zijn allemaal ervaren, gemotiveerde en klantgerichte mensen die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Blijf op de hoogte

Non-content image