Clear Channel Belgium Marktleider in out-of-home communicatie

Meer dan 50 jaar ervaring
Clear Channel kantoor

Enkele kerncijfers:

  • +/-13.000 reclameborden en digitale schermen verspreid over gans België.
  • 200 werknemers zetten zich dagelijks in om onze opdrachten uit te voeren met oog voor kwaliteit.
  • 50 jaar ervaring en expertise. 

Oplossingen aanbieden voor out-of-home publiciteitscommunicatie op verschillende formaten (papier en digitaal)

Clear Channel Belgium, onderdeel van Clear Channel International, is in België een toonaangevende speler op de markt van out-of-home communicatie. Wij werken nauw samen met adverteerders om impactvolle en aantrekkelijke outdoor campagnes te realiseren. Zo maken we het voor merken mogelijk om mensen aan te spreken wanneer ze zich buitenshuis verplaatsen. En dat is ook meteen onze missie ‘Where brands meet people’ of aanwezig zijn daar waar merken en mensen elkaar ontmoeten.

Clear Channel biedt zijn klanten een ruime keuze oplossingen aan. De standaardoplossingen in een netwerk en het ruim aanbod van creatieve mogelijkheden op maat omvatten zowel de traditionele, digitale als out-of-the-box oplossingen. Deze reclameoplossingen bevinden zich in verschillende omgevingen: in het straatbeeld met reclameborden, megabanners, bushokjes en planborden, en in en op bussen.

Daarnaast stelt Clear Channel zijn klanten ook diensten en instrumenten ter beschikking om de return-on-investment van campagnes te optimaliseren. Onze klanten en partners kunnen allerlei onderzoek consulteren en ze krijgen de nodige informatie om de doeltreffendheid van hun investering te meten.

    Blijf op de hoogte

    Non-content image