Creatieve oplossingen met Create Out-of-the-box

Creativiteit op maat

Clear Channel Create is ons dochtermerk dat staat voor out-of-home reclamecampagnes op maat. Create belichaamt ons engagement om creativiteit van de bovenste plank te ondersteunen. Van papier tot pixels: Create is grensverleggend en helpt merken om mensen aan te spreken op nieuwe en innovatieve manieren. 

We treden in dialoog met adverteerders en bureaus om hun creatieve out-of-home concepten te helpen uitwerken en toepassen. Door de samenwerking met onze partners verleggen we de grenzen van ons medium en inspireren we mensen over heel de wereld.

Onze gespecialiseerde teams van Create vindt u overal ter wereld. Hun deskundigheid in de integratie van technologie en special effects – van gigantische 2D-figuren en de nieuwste 3D-displays tot mobiele apps en touchscreens – kunnen een nieuwe dimensie toevoegen aan uw campagne en deze een krachtigere stem geven in de mediamix.

creatief reclamebord paneel Pepsi Vincent Company

Creatief met reclameborden

De vele creatieve mogelijkheden van groot formaat
Lees meer

creatief bushokje Disney

Creatief met stadsmeubilair

Een interactief bushokje met Photo booth
Lees meer

C&A pop up store

Out-of-the-box

The sky is the limit
Lees meer

U denkt aan een out-of-the box campagne?

Ons Create team brengt uw ideeën tot leven van start tot finish. Met de juiste expertise en technische onderbouw maken we een echt succesverhaal van uw concept. Dit kan in alle omgevingen en alle netwerken van Clear Channel: reclameborden, stadsmeubilair, megaposters en op bussen. Maar ook de digitale mogelijkheden van out-of-home wil Create nog meer exploiteren met mobiele en interactieve middelen.

Wat we kunnen realiseren:
2D cut-outs en 3D builds, speciale druktechnieken, grote multi-touch schermen, cubes met hologramscherm, Wi-Fi, lightplate technologie, speciale builds, sampling, live-events en nog veel meer.

Onze oplossingen

Wilt u uw out-of-home campagne een stevige boost geven en buzz creëren? Met Clear Channel Create worden uw wildste dromen waar. Op uitgelezen locaties creëren we een uniek event waar iedereen de mond van vol zal hebben. The sky is the limit voor out-of-the-box campagnes. Dankzij de combinatie met onze digitale oplossingen en de verschillende mobiele technologieën, zoals Wi-Fi, NFC of QR-codes, spreekt u de consument rechtstreeks aan. Het gebruik van interactiviteit zal uw merkervaring nog gevoelig verhogen. Ontdek de vele mogelijkheden.

 

Merken komen tot leven

Onze teams van Create werken nauw samen met adverteerders en bureaus en kunnen op die manier uitpakken met creatieve en out-of-the-box campagnes.

Non-content image