Ontdek de NIVEA SKIN DETOX CHALLENGE in de NIVEA Trystore met Urban Media

11/10/2017 -  Clear Channel linkedin Share Tweet

Ter promotie van URBAN SKIN, de nieuwe beschermende- en detox huidverzorgingslijn speciaal aangepast aan het stadsleven, lanceert NIVEA de SKIN DETOX CHALLENGE. Het doel? Een huid die opnieuw gezond en fris oogt, ondanks de blootstelling aan de vervuilende invloeden in de stad. Van de 6 tips om je huid te ontgiften en stress te verminderen, plaatst NIVEA er 3 in de kijker in de Trystore in hartje Antwerpen met zijn nieuwe NIVEA URBAN SKIN verzorgingen en met een actie die sportieve lekkerbekken bekoort. Voorbijgangers worden uitgenodigd om hun eigen smoothies te brouwen terwijl ze fietsen. Door te trappen, activeren ze de blender die gelinkt is aan de wielen van de fietsen in de Trystore en bereiden ze zo hun eigen detox cocktail.

Het publiek kan zich ook ter plekke inschrijven voor de NIVEA SKIN DETOX CHALLEGE via iPads om gedurende de twee detox weken een heleboel tips te ontvangen.

De actie vindt plaats van 11 tot 17 oktober en is het resultaat van een samenwerking tussen NIVEA Beiersdorf, Happiness Brussels, Posterscope, Urban Media & Clear Channel.

Gelieve te noteren dat sinds mei 2017, Publifer de enige exploitant van reclame is op de spoorwegterreinen

Non-content image