Midden in de bloemenwereld van de collectie ERDEM x H&M met Urban Media en Clear Channel

31/10/2017 -  Clear Channel linkedin Share Tweet

Om de nieuwe collectie in samenwerking met designer Erdem Moralıoğlu te lanceren, neemt H&M het publiek mee op een romantische escapade naar het Engelse platteland. Het magische universum van bloemen is te ontdekken in een unieke OOH-campagne met Urban Media en Clear Channel.

H&M brengt ons dit jaar een exclusieve capsule collectie in samenwerking met een gevierde designer: Erdem Moralıoğlu. De H&M x Erdem collectie is beschikbaar vanaf 2 november en is uitgebreid aanwezig in het straatbeeld. Een immense bache in hartje Brussel onthult de bloemenprints van de designer. Maar ook een gigantisch LED Wall-scherm in Antwerpen en twee LED Wall-schermen in Brussel zijn te bewonderen en tonen de teaser van de film geregisseerd door de visionaire Baz Luhrmann. Het geheel werd gedecoreerd met een bloemenveld in de kleuren van het Londense label. Ook op het City Play netwerk wordt de teaser vertoond.

De actie vindt plaats van 24 oktober tot en met 2 november in Brussel en in Antwerpen, en is het resultaat van een samenwerking tussen H&M, Space, Outsight, Urban Media en Clear Channel.

Gelieve te noteren dat sinds mei 2017, Publifer de enige exploitant van reclame is op de spoorwegterreinen

Non-content image